|
||
|
|||||||
همین الان به صورت رایگان در کمتر از 30 ثانیه عضو شوید!
|
| برچسب ها |
| کنید, پارس, از, جوملا, حمایت |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
![]() |
سلام دوستان
شما می توانید با مشاهده صفحه اختصاصی پارس جوملا در وب سایت گسترش دهندگان جوملا و ارائه امتیاز و یا نظری مثبت از تیم ما حمایت کنید . برای این کار ابتدا شما باید به عضویت این وب سایت از طریق لینک زیر در بیایید : http://extensions.joomla.org/compone.../task,register
بعد از طی مراحل عضویت می توانید به صفحه اختصاصی پارس جوملا در این وب سایت به نشانی : http://extensions.joomla.org/compone...572/Itemid,35/ رفته و با ارائه نظری مثبت ( به زبان انگلیسی ) و یا ارائه امتیاز از طریق ستاره های موجود در سمت چپ ( Rating ) امتیاز مورد نظرتان را به تیم ما بدهید. توجه فرمایید که برای ارائه نظر باید بر روی دکمه Write review کلیک کنید. با تشکر از همکاری صمیمانه شما سرافراز باشید.
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر انجمن
249 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
من حمایت خودم رو ثبت کردم... منتظر بقیه دوستان هستم ....
؟فقط نفهمیدم چرا این وسط پیغام من به نمایش گذاشته نشد ...هر چند بعلت دادن پیغام به من اجازه ارسال پیغام جدید نمی ده
ویرایش توسط a.bahaedini : 11-26-2008 در ساعت 06:35 PM |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
60 بار در 38 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
با عرض سلام و خسته نباشید بنده همین الان رفتم و با نام کاربری siabahal عضو شدم و رای خودم رو هم دادم
تازه ازم تشکر هم کردن ولی راستش هنوز دارم دنبال نظر و شماره رایم میگردم چون نمی بینمش ![]() بگید چیکار کنم ؟؟؟
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از سیا عزیز تشکر کرده اند: | a.bahaedini (11-27-2008), alinazi (12-01-2008) |
|
|
#4 |
|
عضو گروه توسعه دهنده پارس جوملا
![]() |
منم رفتم و بهتون امتیاز دادم اما نمی دونم چرا یهو خنگ شدم
و نفهمیدم چطور میشه چند جمله هم براتون بنویسم![]() اهاااااا یافتم اینم از جمله مثبت!
سالار زنگی بند !COMING SOONویرایش توسط salar2008 : 11-30-2008 در ساعت 06:18 PM |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از salar2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
70 بار در 38 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
من الان توی اون صفحه هستم ولی هیچ کادری برای نوشتن تشکر نمیبینم
چرا ؟ |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از alirezazx عزیز تشکر کرده اند: | a.bahaedini (12-01-2008), Hossein (12-01-2008) |
|
|
#6 |
|
مدیر انجمن
249 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
سلام دوستان عزیز...
مطابق عکس نگاه کنید ....فلش سمت چپ مربوط به امتیاز مثبت و سمت راست مربو به قسمت نظرات....
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
60 بار در 38 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
دوستان من دوباره رفتم و یه چند جمله ایی کوتاه در وصف پارس جوملا پرتاب کردم ولی نمیدونم چرا خروجی نشون نداد
هر چند از اضافه شدن امتیازم به پارس جوملا 100% مطمئنم ولی در مورد عبارات دست و پا شکستم باید برم خوب نگاه کنم و ببینم که چی میشه |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از سیا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 |
![]() |
امید وارم هستم پارس جوملا اول بشه انشالله
من که به تمام دوستانم گفتم که حتما رای بدهند |
|
|