|
||
|
|||||||
همین الان به صورت رایگان در کمتر از 30 ثانیه عضو شوید!
|
| برچسب ها |
| نصب, های, پارس, آموزش, بروزرسانی, بسته, جوملا |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
![]() |
سلام،
با توجه به اینکه خیلی از دوستان با نصب پچ ها مشکل داشتند و در انجمن چندین بار نحوه آن پرسیده شده بود لازم دانستم تا نکات و آموزشهایی را در این رابطه بدهم . برای نصب پچ ها یا بسته های بروزرسانی جوملا از چند راه می توانید این کار را انجام دهید : ( من دو راه عمومی را در زیر شرح داده ام ) 1) از طریق FTP ابتدا فایل فشرده را از آدرسهای داده شده دانلود کنید . برای این روش فرقی نمی کند که فایل را با چه فرمتی دانلود کنید چون در آخر باید آن را از حالت فشرده خارج کنید! برای اکسترکت (یا استخراج فایلها) برای فرمت zip می توانید از خود zipper ویندوز استفاده کنید در لینوکس هم می توانید یکی از فزمتهای دیگر tar.gz یا tar.bz2 را دانلود کنید که خود لینوکس توانایی استخراج فایلها را که به این صورت فشرده شده باشند ، دارد . در ویندوز می توانید از نرم افزارهای Winrar یا 7zip جهت استخراج فایلهای tar.bz2 یا tar.gz استفاده کنید. لازم به ذکر است که نرم افزار 7zip رایگان و کم حجم بوده و می توانید آن را از لینک زیر دانلود کنید : http://www.7-zip.org/download.html # حال با نرم افزار cute ftp یا مشابه آن می توانید به پنل ftp هاست خود متصل و محتویات فایل فشرده را آپلود و replace کنید . البته حتما لازم نیست که این نرم افزار را داشته باشید با windows explorer که در خود ویندوز وجود دارد و با آن درایوهای خود را مشاهده می کنید! می توانید این کار را انجام دهید . کافی است آن را اجرا کنید ( روی computer کلیک کنید اجرا می شود ! ) و در آدرس بار به صورت زیر وازد کنید : کد:
ftp://USERNAME:PASSWORD@ADDRESSDOMAIN PASSWORD : پسورد کاربر ftp ( عموما همان پسورد پنل هاست شما به منزله main ftp هست) ADDRESSDOMAIN : آدرس ftp می باشد ( برای main ftp عموما یکی از این دو هست : ftp.address.domain یا address.domain ) مثال : ftp://user:123456@ftp.test.com البته از افزونه فایرفاکس FireFTP هم می توانید استفاده کنید . حال محتویات فایل فشرده را در محلی که جوملای خود را نصب کرده drag&drop کنید و فایلها را جایگزین یا replace کنید . این روش عموما پیشنهاد نمی شود و زمان بر هست ، در صورتی که حجم و تعداد فایلها کم باشد این راه مناسب هست همچنین برای هاستهایی که پنل مدیریت آنها اجازه unzip نمی دهد. ======== 2) از طریق آپلود فایل فشرده و استخراج آن در فایل منیجر هاست برای این کار کافی است که فایل فشرده با فرمت مشخص دانلود نمایید و در پنل مدیریت هاست و در فایل منیجر آن در جایی که جوملای شما قرار دارد از حالت فشرده خارج کنید . برای هاستهایی که لینوکس هستند بهتر است فایلهای با فرمت tar خصوصا tar.gz را آپلود کنید چون عموم مدیریت پنلهای هاست پشتیبانی می کنند ( مثلا direct admin از فرمت zip پشتیبانی نمی کند ) همچنین این فرمت در این نوع هاست ها سبب می شوند که فایل های درون آنها در صورتی که در هاست هم موجود شوند جایگزین (replace) شوند. در برای آپلود فشرده هم می توانید از ftp نیز استفاده کنید .
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از A.Borhani عزیز تشکر کرده اند: | a.bahaedini (11-22-2008), Beny (11-23-2008), Hossein (11-19-2008), maxpelank (11-22-2008), pardis (11-22-2008) |
|
|
#2 |
![]() |
سلام ...
متشکر از رحماتی که می کشید... آقا من همین مراحل شما رو رفتم... ولی حالا اصلا Page بالا نمی یاد... این Error رو میده... Unable to load session storage class: database ممکنه چی باشه ایرادش...در ضمن تو محیط Administrator هم نمیره همین Erorr رو میده.. Help me plz... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
سلام
در هنگام UnZip نمودن joomla1.5.8_Stable_FullPersian_Translated_By_Parsj oomla_Team.tar.gz در ويندوز با استفاده از WinRAR با خطا مواجه مي شوم. آيا اشكال از اين فايل فشرده است؟ يا . . . |
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر انجمن
249 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
نقل قول: نوشته اصلی توسط zibagol
سلام
در هنگام UnZip نمودن joomla1.5.8_Stable_FullPersian_Translated_By_Parsj oomla_Team.tar.gz در ويندوز با استفاده از WinRAR با خطا مواجه مي شوم. آيا اشكال از اين فايل فشرده است؟ يا . . . اما نرم افزار winzip 10 یا 11 مطمئنم پشتیبانی م کنه |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از a.bahaedini عزیز تشکر کرده اند: | A.Borhani (11-23-2008) |
|
|
#5 |
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
3 بار در 2 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
از زحمات همیشگی و دلسوزانه تیم پارس جوملا بسیار سپاسگزارم
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
نقل قول: نوشته اصلی توسط alominum
سلام ... متشکر از رحماتی که می کشید... آقا من همین مراحل شما رو رفتم... ولی حالا اصلا page بالا نمی یاد... این error رو میده... Unable to load session storage class: Database ممکنه چی باشه ایرادش...در ضمن تو محیط administrator هم نمیره همین erorr رو میده.. Help me plz...
|
|
|
#7 |
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
با سلام و تشکر از پارس جوملا
دوستان واسه اپگرید مثلا الان در پوشهAdministrator ورژن فعلی من 10 فولدر هست(و همینطور فایلهای دیگه) ولی پچ اپگرید Administrator شامل 4 تا فولدر هست.. واسه اپگرید باید کل پوشه Administrator رو ریپلیس کنم ویا فقط همین 4 تا فولدر و بقیه اطلاعات پوشهAdministrator باید در سر جاش بمونه؟ با تشکر |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
سلام دوست گرامی
در پچ ها تنها فایل های تغییر یافته قرار می گیرد یعنی عملا اگر فایلی در بسته پچ نیست یعنی تغییر نیافته لذا شما تنها با replace کردن پچ می تنید به نسخه مورد نظر ارتقا بدید. سرافراز باشید
|
|
|
|
#9 |
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
نقل قول: نوشته اصلی توسط Hossein
سلام دوست گرامی
در پچ ها تنها فایل های تغییر یافته قرار می گیرد یعنی عملا اگر فایلی در بسته پچ نیست یعنی تغییر نیافته لذا شما تنها با replace کردن پچ می تنید به نسخه مورد نظر ارتقا بدید. سرافراز باشید اگر من کل پوشه administrator موجود در پچ رو با همه فولدر administrator(ورزن قبلی)ریپلیس کنم !!! همه فایلهای این پوشه ناقص میشه! و فقط فایلهای پچ میرند توی این فولدر!!! من فکر میکنم تک تک فولدرهای پچ باید باز بشه و فقط فایلهای هم اسم داخل این فولدر با فولدر ورزن قبلی عوض ببشه. این درسته؟ با تشکر مجدد |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
سلام
عذر میخوام پاسختون به تاخیر افتاد این چیزی که می گید اتفاقنمی افته اگه شما از یه نرم افزار مثل cuteftp یا flash fxp یا مثل من افزانه fire ftp برای فایل فاکس استفاده کنید و فایل پچ رو در داخل کامپیوترتون باز کرده و فایل های باز شده رو در سایتتون replace کنید با عث نمیشه که فولدر جایگزین بشه فقط اون فایل های تغییر یافته در هر پوشه پیدا و جایگزین میشه. نگران این مساله ها نباشید. سرافراز باشید
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|