|
||
|
|
#21 |
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
2 بار در 2 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
من چندین بار تست کردم بهم جواب نداده
اگه ممکنه یا روی این ام تی دبیلیو میگراتور کار کنید یا همون روش دستی رو بگید |
|
|
|
|
|
#22 |
![]() |
اگر بتونم مشکل انکود این گسترش دهنده را حل کنم مشکل چند تا اسکریپتی که برای جوملا نوشتم هم حل خواهد شد .
اما مشکل کلی این هست که نتونستم مشکل اینها را حل کنم !! اگه بتونم مشکل انکود اسکریپتها را حل کنم مشکل این کامپوننت را نیز حل خواهم کرد. ( ببخشید یه ذره مشکل 2 مشکل شد !!
|
|
|
#24 |
82 بار در 53 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
میشه بگید مشکلتون و روش حلش تا دیگران هم بهره ببرند
|
|
|
#25 |
![]() |
باید کدینگ سیستم قدیمیو به کدیدنگ جدید تبدیل کنی و بعد با کامپوننتی که قبلا گفتم آپدیت کنی
|
|
|
|
|
|
#26 |
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
درود بر شما و سپاس
من هنوز از نسخه ی جوملا 1.0.15 فارسی استفاده می کنم. با هیچ روش ممکن نتوانسته ام اطلاعاتم را به نسخه های 1.5 انتقال دهم. حتی با استفاده از میگراتوری که پارس جوملا منتشر کرده. با این کامپوننت اطلاعات را تهیه می کنم ولی موقع نصب کردن پارس جوملا در مرحله ای که باید اطلاعات را بارگذاری کرد به مشکل بر می خورم و مراحل نصب دوباره به مرحه ی نخست بازمی گردد و این تسلسل همچنان ادامه می یابد. اگر راهی نیست بفرمایید حداقل تلاش نکنیم و روی همان 1.0.15 بمانیم |
|
|
|
|
|
#27 |
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
سلام به همه دوستان
من خیلی تلاش کردم که از جوملای 1.0.13 به جوملای 1.5.7 ( الان 1.5.8 هم اومده ) برم ، تنها مشکل این جاست که encoding ها بهم می خوره که علتش می تونه این ها باشه
توی لینک زیر گفته شده که باید UTF-8 شه اول دیتا بیس بعد Migraton کرد : http://docs.joomla.org/Migrating_fro..._to_1.5_Stable اینجا یه فوت کوزه گری بگو واسه کسایی که به Error می خورن موقع Migration بعد از اینکه با کامپوننت Migrator ای که روی جوملای 1.0 نصب کردید از دیتا بیس تون Backup گرفتید باید یک کپی از اون رو توی این مسیر از جوملای 1.5 اتون بریزید : \installation\sql\migration بعد اون جا file :migrate.sql رو Rename کنید بقیه مراحل هم مثل همون چیزی هست که بجه های پارس جوملا آموزش دادن خلاصه اگه کسی تونست این مشکل Encoding رو حل کنه به مام بگه |
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
قبلا بهتون گفتم که با کامپوننت mtw migrator خیلی راحت میشه این کارو کرد
واسه تبدیل هم یه برنامه هست که این کارو میکنه 1- جوملای قدیمی را با وسیله این فایل تبدیل کنید ( قبلش از دیتابیس بک آپ بگیرید). 2- جوملای جدید را نصب کنید( بر روی دیتابیس جدید).حال با mtw مهاجرت را انجام دهید http://www.qopix.com/box/Rk/rapidkil..._collation.zip |
|
|
|
|
|
#29 |
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
3 بار در 3 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
سلام دوستان، من مشکلی با Encoding ندارم ویا اینکه رفعش کردم . مشکل من در Import کردن فایلی هست که با استفاده از migrator همین پارس جوملا ساخته شده دارم . من از تمام جداول با استفاده از migrator پارس جوملا یک فایل SQL میسازم ... بعد این فایل رو در پوشه مربوطه که همون installation/sql/migration هست کپی میکنم و نام فایل رو هم به migrate.sql تغییر میدم ... حالا شروم به نصب پارس جوملا 1.5.8 میکنم .همه چیز درست هست تا مرحله 6 که باید فایل رو وارد کنم تا اطلاعات جوملای قدیمی من (1.0.13جومفا) به جدید انتقال پیدا کنه ... ولی مشکل از این بعد هست که : در مرحله 6 وقتی اجرا اسکریپت مبدل جوملا را انتخاب میکنم اون پایین نوشته اخطار: برخی از مسیرها غیر قابل نوشتن میباشند! به هر حال از این موضوع میگذرم . اطلاعات رو بصورت زیر وارد میکنم که : ![]() ![]() ![]() حالا با این مشکلات چه میشه کرد ؟ البته ادامه رو میزنم و پیش میرم ... فقط مقالات هست که درست وارد سایت شده ولی کاربران یا منو ها و غیره نه ! چرا ؟ |
|
|
|
|
|
#30 |
![]() |
چون جدول module از قبل حاوی رکورد هست با این مشکل مواجه می شوید و تداخل id ها پیش می آید . کمی باید در فایل sql آن تغییر ایجاد کنید . (یا رکوردهای موجود را حذف کنید یا تغییر id دهید)
به صورت نیمه دستی ! هم می توانید انجام دهید که در لینک زیر برای مامبو گفته ام : http://forum.parsjoomla.com/f18/1-5-t424/
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|