|
||
|
|
#1 |
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
60 بار در 38 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
سلام
من کار با جوملارو توی فرومهای جومفا شروع کردم و حتی این سروری که آدرسشه این زیره مال جومفاست که از ابزارهای پارس جوملا روش استفاده کردم و با اینکه هیچی توش نیست ولی واقعاً هر چی هست و خواهد شد به لطف دوستان توی انجمن پارس جوملاست در ضمن خوشحال میشم نظرات دوستان رو ببینم |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از سیا عزیز تشکر کرده اند: | alinazi (12-01-2008) |
|
|
#2 |
|
مدیر انجمن
249 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
من چنددقیقه به فونتش نگاه می گکردم فکر کردم بهم ریخته...اما ظاهرا به زبان اذری نوشته شده ....
![]() خیلی ساده و شیک طراحی شده...امیدوارم موفق باشید . اما چسبندگی لینک ها به ستون سمت راست کمی چشم نواز نیست...با دست بردن در قالب یه کم فاصله ایجاد کنید قالبتون بی عیب می شه .... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو گروه توسعه دهنده پارس جوملا
![]() |
بله سایت ساده و شیکی هست فقط همون طور که دوست خوبم a.bahaedini فرمودند چسبندگی لینک ها به ستون راست زیاد هست که براحتی قابل اصلاح هست.
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از salar2008 عزیز تشکر کرده اند: | سیا (11-18-2008) |
|
|
#4 |
|
عضو گروه توسعه دهنده پارس جوملا
![]() |
با سلام خدمت دوستان
با تشکر از دو دوست عزیز که به نکات جالبی توجه کردند اما یک نکته مهم اینه که شما اگر بخواهید یک متن طولی با این رنگی که نوشته شده رو بخونید به خاطر اینکه از آبی استفاده شده باعث خسته شدن چشم میشه و راه حل اون هم استفاده از آبی مایل به خاکستری تا استفاده از سیاه 85% می باشد . نکته دوم که مشخص نیست که مقاله کجا شروع و کجا پایان می یابد بهتره باید BOTTOM_BORDER اون ها رو از هم جدا کرد البته این نظر منه. نکته سوم - جدا کردن تایتل ماژول های مورد استفاده با یک بک گراند زیبا مثل همونی که در منو استفاده شده ![]() باز هم هست اما چون شما تازه کار هستید خیلی خوبه و اینکه جایگیری رو رعایت کردی خوبه و از رنگ بندی خوبی البته بعدا برخوردار خواه بود . امید وارم بتونه به طراحی شما کمک کنه محمد
__________________________________________________ ___ سامانه راهنمای آنلاین پارس جوملا -اولین راهنمای جومل به زبان فارسی __________________________________________________ __ سایت علوم پایه دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد . مقالات - اخبار و کتاب های الکترونیکی و .... ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
60 بار در 38 پست از ایشان تشکر شده است
![]() |
از لطف همه دوستان و راهنمایی خوبتون ممنونم
چشم سعی میکنم تمام نظرات شمارو اعمال کنم در مورد چسبندگی به متن توی اون ستون بلند باید خدمتتون عرض کنم سعی کردم که از یه مارکویی استفاده کنم که متاسفانه نشد منم خیلی روش وقت نزاشتم. بعد هم یه ماژولی بود که یکی از بچه های جومفا نوشته بود که راستشو بخواید یه جورایی دلم نیومد که از اون استفاده کنم ! ! ! ولی چشم هم مارکویی رو از توی دیتابیس درست میکنم هم چسبیدگی به ستون عبارتها |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|